top of page
Gymnastics

O dvorani Zetra

Zetra je višenamjenska sportska arena koja se nalazi u Sarajevu, Bosna i Hercegovina. U dvorani se održavaju različiti događaji, uključujući sportske igre, muzičke koncerte, sajmove i konferencije. Osim arene, Zetra Sarajevo sadrži i mini dvorane, dvoranu za stoni tenis, kuglanu, poligon za streljaštvo, dva kafića, a služi i kao sjedište raznih sportskih klubova i udruženja u regionu.

Misija i Historija

U Zetri nastojimo pružiti vrhunski doživljaj svim našim posjetiteljima. Naša istorija datira još od Zimskih olimpijskih igara 1984. godine, gde je naša arena igrala značajnu ulogu u igrama. Od tada smo nastavili da unapređujemo i širimo naše objekte kako bismo bolje služili našoj zajednici. Nudimo širok spektar usluga, uključujući sportske događaje, koncerte, konferencije i rekreativne aktivnosti, kao što su naše sportske dvorane, dvorana za stoni tensi i kuglana. Ponosni smo što smo centar za sport i kulturu u BiH.

Usluge i mogućnosti

Naši partneri

Zetra je ponosna na partnerstvo sa raznim lokalnim i međunarodnim organizacijama kako bi našim posjetiteljima pružila najbolje događaje i usluge. Naši partneri su sportski klubovi, kulturna društva i organizatori događaja. Uvijek tražimo nova partnerstva kako bismo nastavili poboljšavati našu ponudu i proširiti naš doseg.

images_edited.jpg
mppoziv_x1000.png
Untitled design (7).png
bottom of page