top of page
Concert Crowd

ZETRA

Dobrodošli u Zetru, vašu vrhunsku destinaciju za sport, koncerte, sajmove i konferencije. Kliknite ovdje da saznate više o našim uslugama i ponudama.

Adresa

Alipašina bb
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon

Email

Pratite nas

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Naše
Usluge

U Zetri nudimo razne usluge koje će zadovoljiti Vaše potrebe. Naši objekti su dostupni za održavanje događaja kao što su sportska takmičenja, muzički koncerti, sajmovi i konferencije. Naša dvorane, sala za stoni tenis, kuglana i streljana pružaju mogućnosti sportskim entuzijastima da ostanu aktivni i zabave se. Nudimo i prostore klubovima i udruženjima za održavanje sastanaka i događanja. Kontaktirajte nas da saznate više o tome kako vam možemo poslužiti.

Koncerti

Tražite mjesto za vaš sljedeći koncertu u Sarajevu? Ne tražite dalje od Zetre. Naše iskusno osoblje će raditi s vama kako bi osigurali da vaš događaj bude uspješan i za one koji budu na koncertu nezaboravan događaj.

Sportski tereni

U Zetri nudimo niz sportskih i rekreativnih aktivnosti kako biste bili aktivni i angažirani. Naše dvorane, sale za različite sportove, kuglana i streljana pružaju mogućnosti za profesionalni sport. Nudimo i prostore klubovima i udruženjima za održavanje sastanaka i događanja.

Sajmovi

Tražite mjesto za vaš sljedeći sajam u Sarajevu? Ne tražite dalje od Zetre. Naše iskusno osoblje će raditi s vama kako bi osigurali da vaš događaj bude uspješan.

Nekretnine

Sportska Udruženja

Naši objekti zadovoljavaju različite potrebe, uključujući parking, kancelarije i logistički prostor. Razumijemo da je posjedovanje odgovarajućeg prostora neophodno kako za sport tako i za događaje, i vjerujemo da naši objekti nude savršenu kombinaciju pogodnosti, fleksibilnosti i funkcionalnosti. Bilo da ste profesionalni sportista, planer događaja ili samo tražite sjajan prostor za svoju sljedeću veliku proslavu ili firmu, Olimpijska dvorana Zetra ima sve što vam treba.

U Olimpijskoj dvorani Zetra nudimo više od sportskih sadržaja. Naš najmoderniji objekat ima coworking prostor koji je savršen za sportske klubove i udruženja za postavljanje ureda, registraciju igrača i upravljanje njihovom administracijom. Čvrsto vjerujemo u važnost udobnog radnog okruženja koje može dovesti do veće produktivnosti i profesionalizma, a to je upravo ono što pružamo.

Kuglana

Olimpijska dvorana Zetra se može pohvaliti najboljim iskustvom kuglanja u gradu. Sa prostranom dvoranom i dobro održavanim sadržajima, nije ni čudo zašto smo omiljeno mjesto za povremene kuglaše i članove lige. Naše osoblje je uvijek na raspolaganju da vam pruži ruku i osigura da se svi dobro provedu. Dođite i uvjerite se zašto je Olimpijska dvorana Zetra vrhunska destinacija za kuglanje.

Posjetite nas

Live Concert

REZERVIŠITE VAŠ DOGAĐAJ DANAS!

Host your next event at Zetra

bottom of page