top of page

sub, 12. okt

|

Sarajevo

Koncert - Marija Šerifović

Nakon šest godina Marija Šerifović ponovo u Sarajevu

Koncert - Marija Šerifović
Koncert - Marija Šerifović

Vrijeme i Mjesto

12. okt 2024. u 19:00 – 23:00

Sarajevo, Alipašina bb Bjelašnica - Babin do Sarajevo, Sarajevo 71000, Bosna i Hercegovina

O događaju

Ljubav dolazi u oktobru u Sarajevo!

Posle punih osam godina najveća regionalna pop zvjezda Marija Šerifović održaće 12. oktobra 2024. veliki koncert u Sarajevu, u dvorani Zetra u okviru svoje turneje „Dolazi ljubav“.

Iako je Marija veoma vezana za publiku u Bosni i Hercegovini, ovo je njen prvi koncert nakon nezaboravnog velikogkoncerta  koji je bio 2016. godine na stadionu Koševo, o kome javnost i danas priča. Kao što je najavila, koncert zakazan za oktobar biće pravi emotivni spektakl, jer će na njemu izvoditi i pjesme sa novog albuma.

U godini u kojoj Marija Šerifović obiljeležava 20 godina na muzičkoj sceni, region je obeležio izlazak njenog novog albuma, pod nazivom „Dolazi ljubav“, koji je pred publiku doneo sada već apsolutne hitove poput pesme „Drugačija“, „Idi dok te volim“ , „Ko broji moje rane“, ali i i duetsku baladu „Pola Sunca“ koju je otpjevala sa hrvatskim pjevačem Matijom Cvekom. Dodatno, pesmom „Moj grad“ kojom zatvara novi album, Marija je vjernim fanovima  ispunila želju otpjevavši baladu u narodnjačkom stilu.

Kao što se i očekuje, Marija će na koncertu podjednako izvoditi i numere sa novog albuma, ali i njene najveće hitove u kojima publika uživa već dvije decenije.

Sve info za koncert možete pronaći na fb stranici organizatora i generalnog menadžmenta Marije Šerifović  Koncerti Beral music ,kao i instagram stranici @beralmusic . i putem portala https://www.kupikartu.ba/karte/event/6640/marija-erifovi

Podjelite ovaj događaj

bottom of page